Kisterseg
fotogaleria11
fotogaleriavideogaleria1

SZÉKELYKERESZTÚR kistérségének hivatalos információs portálját böngészi. Köszöntjük látogatónkat! Kellemes tallózást az oldalon és élmény dús időtöltést TÉRSÉGÜNKBEN!

Kistérség

Föld Napja Székelykeresztúron

           Széleskörű összefogás eredményeként sikeres, közel 100 fiatalt megmozgató eseményekre került sor városunkban a Föld Napja alkalmával.

Pénteken az egészséges életmód, a kerékpáros közlekedés népszerűsítése, valamint városunk térségének megismerése céljából kerékpártúrán vehettek részt az érdeklődők, melyet városunk polgármestere, Rafai Emil is megtisztelt jelenlétével. A hozzávetőleg 15 km-es túra a városközpontból indult, első állomásként a három kúpból álló fehérszéki iszapvulkánokat kerestük fel, mint amely térségünk egyetlen természetvédelmi területét képezi. A Fiatfalva határában lévő fehérszéki iszapfortyogók működése a felszínre szivárgó földgázzal van összefüggésben, aktivitása az évszakoknak és az időjárási viszonyoknak megfelelően alakul.

Bővebben...
 

Közösen a Föld Napján !

foldnapnagy_kister
 

Húsvéti Bál

HaromHegyBal1
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

5. oldal / 5

Aktuális

- - - - - - - - - - - -

A KISTERSEG.RO folyamatosan újul, bővülnek, töltődnek a menüpontok, ahol a Székelykeresztúrhoz tartozó térségről és a honlapot működtető szövetség tevékenységeiről kaphatnak információkat a böngészők. Megjegyzéseket, észrevételeket az office@kisterseg.ro-ra várunk!...

 

 

Design Compass corp
keresztur_cimer
Székelykeresztúr város önkormányzata