Kisterseg
fotogaleria11
fotogaleriavideogaleria1

SZÉKELYKERESZTÚR kistérségének hivatalos információs portálját böngészi. Köszöntjük látogatónkat! Kellemes tallózást az oldalon és élmény dús időtöltést TÉRSÉGÜNKBEN!

Sikerült

Nyertünk az ErGo-tól!

A KISTÉRSÉG sikeresen pályázott az ErGo Egyesület (Szülőföld Alap támogatása) 2011-es első félévi kiírásában. A sikeres program: KI-MOCCANÁS – Önkéntességi zöldtudatos kampány

 

Keresztúri nyertes pályázatok

Április 18-án a Székelykeresztúri Polgármesteri Hivatal kiközölte a 2011-es évi kulturális programokat támogató pályázatok eredményeit, melyekből a KISTÉRSÉG SZÖVETSÉG 4 SIKERES PÁLYÁZATOT TUDHAT A MAGÁÉNAK!!! A projektek a következők:

 

• VÁROSI GYERMEKNAP
• KI-MOCCANÁS
• VÁROSI MIKULÁSNAP
• KARÁCSONYI VÁSÁR

 

Föld Napja Székelykeresztúron

Föld Napja Székelykeresztúron

 

Széleskörű összefogás eredményeként sikeres, közel 100 fiatalt megmozgató eseményekre került sor városunkban a Föld Napja alkalmával.

Pénteken az egészséges életmód, a kerékpáros közlekedés népszerűsítése, valamint városunk térségének megismerése céljából kerékpártúrán vehettek részt az érdeklődők, melyet városunk polgármestere, Rafai Emil is megtisztelt jelenlétével. A hozzávetőleg 15 km-es túra a városközpontból indult, első állomásként a három kúpból álló fehérszéki iszapvulkánokat kerestük fel, mint amely térségünk egyetlen természetvédelmi területét képezi. A Fiatfalva határában lévő fehérszéki iszapfortyogók működése a felszínre szivárgó földgázzal van összefüggésben, aktivitása az évszakoknak és az időjárási viszonyoknak megfelelően alakul.

Bővebben...
 


Aktuális

- - - - - - - - - - - -

A KISTERSEG.RO folyamatosan újul, bővülnek, töltődnek a menüpontok, ahol a Székelykeresztúrhoz tartozó térségről és a honlapot működtető szövetség tevékenységeiről kaphatnak információkat a böngészők. Megjegyzéseket, észrevételeket az office@kisterseg.ro-ra várunk!...

 

 

Design Compass corp
eolex_logo

Eolex fotó stúdió