Kisterseg
fotogaleria11
fotogaleriavideogaleria1

SZÉKELYKERESZTÚR kistérségének hivatalos információs portálját böngészi. Köszöntjük látogatónkat! Kellemes tallózást az oldalon és élmény dús időtöltést TÉRSÉGÜNKBEN!

Aktuális Pályázatok

Pályázatfigyelő 2011.05.03

Pályázati felhívás határon túli magyar nemzetiségű hallgatók számára Tehetséggondozó Szakkollégiumi Programban való részvételre - Balassi Intézet

Pályázhat:

• Minden olyan külhoni magyar nemzetiségű hallgató, aki magyarországi vagy szülőföldi felsőoktatásban alap-, mester-, osztatlan- vagy másoddiplomás képzésben vesz részt. Erdélyi pályázó esetén feltétel a magyar állampolgárság igazolása. 

• Az a hallgató, akinek a pályázat ideje alatt nincs állandó bejelentett lakcíme Magyarország területén.

• A 2010/2011. tavaszi félév tanulmányi időszakában aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezik.

• Az a hallgató, aki a Balassi Intézettel szakkollégiumi jogviszonyban áll, vagy az a hallgató, aki vállalja, hogy a pályázat kedvező elbírálása esetén a 2011-12-1. félévben szakkollégiumi jogviszonyt fog létesíteni. (BI MASZ TVSZ alapján), vagy részt vesz a 2011. évi BI MÁSZ Nyári Egyetemen.

A pályázat célja:

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 4

Aktuális

- - - - - - - - - - - -

A KISTERSEG.RO folyamatosan újul, bővülnek, töltődnek a menüpontok, ahol a Székelykeresztúrhoz tartozó térségről és a honlapot működtető szövetség tevékenységeiről kaphatnak információkat a böngészők. Megjegyzéseket, észrevételeket az office@kisterseg.ro-ra várunk!...

 

 

Design Compass corp
keresztur_cimer
Székelykeresztúr város önkormányzata